info@vitfysiotherapie.nl​
024-3774734

TRAINING

TRAINING BIJ VIT FYSIOTHERAPIE

Het verbeteren van gezondheid staat centraal bij VIT Fysiotherapie. Wij omschrijven gezondheid als; ‘Het vermogen je aan te passen en eigen regie te nemen in sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven’. Wij leren je graag om een positieve staat van gezondheid te behalen en zelfstandig te kunnen behouden. De duur, soort en mate van begeleiding wordt afgestemd op jou en de hulpvraag die je hebt.

ONS AANBOD

PERSONAL TRAINING

GROEPSTRAINING

MEDISCH FITNESS

COMBI DEALS

PRAKTISCHE INFORMATIE

Met welke hulpvragen kan je bij ons terecht?

  • Gewichtsafname
  • Verbeteren van lichaamsfuncties: kracht, uithoudingsvermogen, sportprestaties, cardiovasculaire conditie, vermindering van klachten en pijn, slaap, beweeggedrag en houding.
  • Mentaal welbevinden: zelfacceptatie, psychologische flexibiliteit, gevoel van controle op je leven.
  • Kwaliteit van leven: stressvermindering, je grenzen kennen, gedragsverandering (bijv. stoppen met roken en ongezond eetgedrag)
  • Dagelijks functioneren: zorgen voor jezelf, zelfkennis, kennis over gezondheid en kunnen werken.

Doordat we verschillende trainingsvormen aanbieden, kunnen we alle kanten op. Iedereen is van harte welkom!

VEELGESTELDE VRAGEN

Tijdens personal training heb je in tegenstelling tot fysiotherapie de mogelijkheid tot intensievere begeleiding, uitgebreide trainingsprogramma’s en voedingsplannen. 

Je kiest voor personal training wanneer je 60 minuten persoonlijk begeleid wilt worden. Deze mogelijkheid heb je niet bij de medische fitness. Medische fitness vraagt meer zelfstandigheid.

Ja, dit kan in overleg met de personal trainer.

Dat kan absoluut. In veel gevallen kan het tevens helpen bij het verminderen van de klachten die je ervaart bij een depressie of burn-out.