info@vitfysiotherapie.nl​
024-3774734

MEDISCHE FITNESS

WAT HOUDT HET IN?

Medische fitness houdt in dat je onder supervisie van één van onze fysiotherapeuten, zelfstandig 1 uur kan komen sporten. Je hebt hierbij de hele oefenzaal incl. alle materialen tot je beschikking. Bij de eerste afspraak zal er samen met jou gekeken worden naar een trainingsschema. Hier kan je vervolgens zelfstandig mee aan de slag. Wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, zal er altijd even met je meegekeken worden.

WANNEER KIEZEN VOOR MEDISCHE FITNESS?

Soms is een fysiotherapeutisch traject voor een groot deel afgerond, maar blijft het wel verstandig om verder te gaan met bewegen/oefenen. Je kan er dan natuurlijk voor kiezen dit zelfstandig thuis of in de sportschool te doen. Echter is het soms fijner om dit voort te zetten onder enige supervisie van een fysiotherapeut. Dit is de reden dat wij medische fitness aanbieden. 

 

 

 

 

 

Meedoenregeling Nijmegen:

Tot een bepaald inkomen kom je mogelijk in aanmerking voor de gemeente regeling Nijmegen. Hierdoor krijg je de beschikking over €150,- die je kunt gebruiken voor medische fitness bij ons. Dit geeft je recht op 14 behandelingen. Voor meer informatie klik hier, of informeer bij de gemeente Nijmegen.

 
 

VEELGESTELDE VRAGEN

De kosten bedragen €70,- voor 8 keer trainen (trainingssessie van 1 uur). Hierbij mag je zelf bepalen of je 1 of 2 keer in de week wilt komen trainen.

Wanneer je wilt komen trainen bij ons in de praktijk, plannen we hiervoor een afspraak in. Zo kunnen wij reguleren dat er altijd een fysiotherapeut in de buurt is en dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in de oefenzaal zijn. Neem hiervoor contact op met de praktijk