info@vitfysiotherapie.nl​
024-3774734

Blake Lemmers


Fysiotherapeut - Personal Trainer – Psychosomatisch fysiotherapeut i.o. - Specialist in chronische pijn & Minfulness

BIG nummer: 79929609504

Over Blake

Als kind droomde ik ervan om fysiotherapeut te worden en om mensen te helpen bij het aanleren van verschillende sporten. Ik ben gek op mensen helpen, bewegen en sporten. Fysiotherapie sloot hier voor mijn gevoel goed op aan. In het sporten was ik soms iets te fanatiek.  Ik heb vrijwel alle sporten beoefend en uitgeprobeerd die je kunt bedenken. Na mijn middelbare school had ik mijn droom om fysiotherapeut te worden nog steeds voor ogen. Met veel plezier en een tikkeltje doorzettingsvermogen heb ik eerst de opleiding Sport & Bewegen niveau 2, 3 en 4 behaald op het CIOS. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over de gezondheid van de mens en hoe ik gezond gedrag kan beïnvloeden.


In 2021 heb ik de bachelor fysiotherapie afgerond en is mijn droom om fysiotherapeut te worden dus uitgekomen. Mijn afstudeerstage heb ik met veel plezier uitgevoerd bij Strengers & Dubbers Fysiotherapeuten (nu VIT fysiotherapie) waar ik tot op heden werk als fysiotherapeut en personal trainer. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Daarnaast was er altijd ruimte voor een goed persoonlijk en oprecht gesprek met mijn collega’s. Dit is voor mij waardevol en bepalend voor mijn plezier op de werkvloer.


Mensen helpen en coachen richting positieve gezondheid is mijn passie. Mijn eigen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling staat overigens altijd centraal. Op deze manier lukt het mij om anderen beter te helpen.
Binnen de fysiotherapie help ik graag mensen met chronische klachten zoals: langdurige pijn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, depressies, burn-out, COPD, claudicatio intermittens en neurologische aandoeningen. Daarnaast zie ik graag mensen met sportgerelateerde klachten. Als zorgprofessional streef ik naar hoogwaardige beheersing van mijn vaardigheden. Het stelt me in staat om mijn werk doelgericht en veilig uit te voeren.


In mijn privéleven besteed ik mijn tijd graag aan boulderen/klimmen, fitness, mindfulness, studeren, reizen, familie en vrienden.

Opleidingen en cursusssenBenieuwd naar andere collega's?