info@vitfysiotherapie.nl​
024-3774734

Tom van veldhoven


Sportfysiotherapeut – Hand/pols specialist – Specialist in chronische pijn en hyperventilatie

BIG nummer: 79052858204

Over Tom

In 2000 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als algemeen fysiotherapeut, ben ik mij gaan specialiseren. In eerste instantie als sportfysiotherapeut, waarvoor ik twee opleidingen heb afgerond: NPI en IAS. Na een aantal jaren sporters en ook professionele dansers te hebben behandeld, vond ik het tijd om mezelf verder te gaan ontwikkelen. Ik kreeg steeds meer interesse voor chronische pijn/chronische vermoeidheid en vooral de vraag: hoe kan ik mensen helpen voor wie de chronische klachten een enorme impact op het leven heeft? Om die vraag beter te kunnen beantwoorden heb ik een aantal opleidingen gevolgd en ben ik zes jaren werkzaam geweest in een revalidatiecentrum(C.I.R.) gespecialiseerd in chronische pijn en vermoeidheid. 


Sinds 2018 ben ik werkzaam in deze praktijk. De aanleiding was een ontmoeting met voormalig praktijkhouder (Job Strengers) bij een fysiotherapeutisch congres dat ging over hand- en polsklachten bij musici. Niet zo gek dat we elkaar daar hadden getroffen; beiden een passie voor muziek maken en voor het vak fysiotherapie. Kort daarna ontmoette ik zijn compagnon Thijs Dubbers en zijn collega’s, met wie ik direct een fijne klik ervaarde.


Sinds ik in deze praktijk werk, heb ik de specialisatie hand- en polsklachten van Job Strengers geleidelijk aan overgenomen. 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en muziek maken. Ik ben een trotse vader van twee kinderen.

Opleidingen en cursusssen

Tom heeft de volgende opleidingen en cursussen gevolgd;Benieuwd naar andere collega's?