info@vitfysiotherapie.nl​
024-3774734

Cato Lever


Fysiotherapeut - Manueeltherapeut i.o. – Pilatesdocent

BIG nummer: 39924946204

Over Cato

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Sindsdien heb ik gewerkt in Duitsland en Zwitserland. Sinds september 2023 werk ik weer in Nederland en ben ik gestart bij VIT Fysiotherapie. Dit is voor mij een bekende plek, eerder heb ik mijn eindstage hier met veel plezier afgerond. Op de praktijk is er ruimte voor eigen ontwikkeling en staat gezelligheid centraal, dit was voor mij een belangrijke reden om terug te komen.

 

In Zwitserland was ik fysiotherapeut in een het kleine dorp Samnaun, een skigebied in de winter en een wandelparadijs in de zomer. De bergen in Zwitserland zal ik missen maar het is ook fijn om samen met mijn vriend weer in Nijmegen te wonen. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig of geniet ik van het gezelschap van vrienden en familie. Hockeyen, hiken, skiën, tennissen, pilates, enz. Het liefste ben ik lekker buiten en in beweging!

 

Omdat ik mezelf graag blijf ontwikkelen ben ik in september 2023 begonnen met de Master Musculoskeletale revalidatie. Hier ga ik me de aankomende drie jaar specialiseren tot manueel- en sportfysiotherapeut. Verder heb ik mijzelf de afgelopen jaren verdiept in het Fascie Distorise Model van Typaldus (bindweefselbehandeling), taping en pilates. Binnen de fysiotherapie help ik graag mensen met orthopedische klachten. Hierbij kun je denken aan revalideren na een operatie, sport gerelateerde blessures of pijnklachten in gewrichten, spieren en/of pezen. De variatie in klachten houdt voor mij het werk interessant. Samen maken we een plan om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken en voornamelijk ook te behouden. Ik bied graag een luisterend oor en sta altijd open voor een goed gesprek. Dus heb je vragen, kom gerust een keertje langs! 

 

Opleidingen en cursusssen

Cato heeft de volgende opleidingen en cursussen gevolgd;

2023 – heden: MSc. musculoskeletale revalidatie (manuele therapie) – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) 


2021 – heden: Opleiding pilates docent – Pilates Care te Zwitserland  

 

2020: Cursus medical taping – Fasciaworld 

 

2019: Fascie Distorsie Model (FDM) module 1, 2 & 3 – Fasciaworld

 

2014 – 2018: BSc. Fysiotherapie – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)Benieuwd naar andere collega's?